FAQ

Hulp nodig?

Als u een probleem of vraag heeft waarvoor onmiddellijke hulp nodig is, kunt u op de onderstaande knop klikken om contact op te nemen met een medewerker van de klantenservice.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

De meest gestelde vragen

White label of private label verwijst naar producten die door een fabrikant worden geproduceerd en verkocht aan andere bedrijven onder hun eigen merknaam. Het betekent dat het bedrijf dat het private label-product op de markt brengt, het product niet zelf produceert, maar het onder hun eigen merknaam verkoopt, vaak met hun eigen branding. Dit bespaart kosten en tijd voor het bedrijf dat het product verkoopt, terwijl de fabrikant de productie verzorgt.

Private label voedingssupplementen geven u de mogelijkheid om uw eigen unieke supplementenmerk te creëren. U hoeft de producten niet zelf samen te stellen – onze voedingssupplementen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ook de product- en labelinformatie krijgt u bijgeleverd. Bijkomend voordeel van private label producten is dat de winstmarge doorgaans hoger ligt vergelijken met het (door)verkopen van bestaande merken. Veel van de grotere bekende merken zijn begonnen als private label.

Zeker weten! Wij hebben een grote voorraad van het gehele assortiment dat wij aanbieden in onze webshop. Hierdoor kunnen wij de producten die u bestelt direct leveren met uw eigen label.

Aan kwaliteit besteden wij veel aandacht. We kiezen onze gecertificeerde leveranciers nauwkeurig, voeren elk jaar kwaliteitscontroles uit en doen steekproeven. Wij werken alleen met producenten die gecertificeerd zijn voor het produceren van voedingssupplementen volgens de Nederlandse wetgeving. De strenge eisen die bij het officieel certificeren komen kijken garanderen dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn. Daarnaast doen wij ieder jaar een audit bij onze producenten om te bekijken of ze nog steeds voldoen. Steekproefsgewijs laten wij ook ieder jaar supplementen testen bij een onafhankelijk laboratorium. Met deze maatregelen willen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen.

Jazeker! Onze kwaliteitsmanagers kijken samen met u naar de mogelijkheden rondom het voedselveiligheidsplan.

Ja! Dankzij onze Sample Boxen zorgen wij ervoor dat onze klanten kennis kunnen maken met de kwaliteit van de supplementen die YourGymLabel levert.

Klik hier om de Sample Box te bekijken

Nee, we verkopen niet aan consumenten en particulieren. Wij verkopen de producten alleen aan bedrijven.

Niet het antwoord gevonden die u zocht? Neem contact op